Vi kommer att bygga ca 550 nya bostäder, en ny matbutik, förskola, äldreboende, restauranger och mötesplatser i anslutning till Pennygången.

Första etappen lägenheter kommer att stå klara till 2021. Det kommer att finnas ett brett utbud av både små och stora bostadsrätter och hyresrätter.

De nya husens placering i terrängen utgår från samma principer som gällde då Pennygången skapades. Vi vill ta tillvara på och utveckla områdets kvaliteter på ett sätt som kommer fler till godo. Vi vill skapa en kreativ miljö där man kan leva hållbart och aktivt. Du som bor hos oss idag och har ett förstahandskontrakt har förtur till både hyresrätterna och bostadsrätterna. Du kommer att få information löpande under hela projektet.

Vi vill tacka alla som engagerat sig i dialogen kring nyproduktionen och kommit med goda idéer och synpunkter. Det har bland annat funnits önskemål om mataffär, cykelverkstad, gym och prylbytarrum, vilket vi tar med oss in i våra nya kvarter.

Välkommen till ett öppet hus den 26 februari då berättar vi om nyproduktionen, förtur och svarar på dina frågor.

Dag & tid: 26 februari, klockan 17.00-18.30
Plats: Pennygången 35.

Vi bjuder på fika.

Välkommen!

Öppet hus om nybyggnationen 26 februari