Renoveringen på Pennygången pågår för fullt. Efter dialog med er hyresgäster har vi tillsammans kommit fram till att renoveringen sker på en grundnivå med möjlighet till tillval. Det innebär ett stambyte med nytt badrum och olika tillval till badrummet och köket. På så vis kan vi möta de många olika önskemål hyresgästerna har. Upplägget gäller för hela Pennygången och vi renoverar hus efter hus. Läs mer om upplägget. 

Pennygången 33-63 är färdigrenoverade och just nu pågår renoveringen av Pennygången 17-31.

Renoveringen tar ungefär 8 veckor i varje lägenhet och du bor kvar i din egen lägenhet. Under denna tid kan badrummet inte användas. Du har då tillgång till hygienbodar med dusch och toalett på gården samt vask och kallvatten på varje våningsplan i trapphusen. Vattnet i köket är avstängt i max 3 veckor, under denna tid hämtar du vatten i trapphuset på ditt våningsplan.

En badrumsrenovering medför tyvärr alltid vissa olägenheter för de boende. Vi gör allt vi kan för att din vardag ska fungera så bra som möjligt under renoveringstiden. Du erhåller också en hyresfri månad som kompensation.

Förutom badrumsrenoveringen kommer vi att genomföra en renovering av samtliga trapphus vilket innebär ommålning, ny belysning, nya säkerhetsdörrar, postboxar, ljudabsorbenter samt elektroniskt passersystem in till trapphuset.

Inför uppstart av varje etapp kommer vi att ha ytterligare informationskvällar om hur en stamrenovering går till samt vilka tillval som finns. Håll utkik efter inbjudan i trapphuset.

 

Preliminär tidplan

  • Pennygången 1-15 startar v 4.
  • Pennygången 2-30 startar i augusti 2018.
  • Pennygången 32-58 startar i augusti 2019.
  • Pennygången 60-86 startar i augusti 2020.
  • Pennygången 88-108 startar i augusti 2021.

Du får mer information när vi närmar oss renoveringen av ditt hus.

 

 

Renovering av Pennygången 17-31 pågår