725_bokmassan

Stena Fastigheter Göteborg bjuder in till en öppen workshop på temat: hur vill vi bo i framtiden

Drömmer du om att din bostad ska hjälpa dig att leva mer hållbart eller älskar du ny teknik och smarta lösningar som förenklar i vardagen? Vill du ha nya former för ditt boende, kanske bo i ett modernt kollektiv? Eller vill du bo mer yteffektivt?

Stena Fastigheter Göteborg kommer att bygga runt 2000 nya lägenheter runtomkring i Göteborg de närmaste åren. För oss är det viktigt att utveckla bra bostäder och bostadsområden där våra hyresgäster trivs. Vi vill gärna veta vad du drömmer om och hur du ser på framtidens boende. Genom att involvera dig vill vi lära oss mer om vad du tycker är viktigt i ditt hem, och vilka idéer du har om framtidens boende gällande arkitektur, planlösningar, ny teknik och
gemensamma utrymmen. Dina tankar är värdefull input till oss i vårt arbete med att utveckla bra boende.

Välkommen på en öppen workshop 21 november!

Vi vill bjuda in dig och din familj till en öppen workshop. Alla våra hyresgäster får delta, barn och unga är särskilt välkomna. Vi kommer att samla in era tankar och åsikter genom olika stationer med olika teman, med fokus på hur vi vill bo i framtiden. För barn och unga har vi särskilda stationer där de kan dela med sig av sina idéer.

Kom och träffa oss! Vi bjuder på enklare mat och något att dricka. Anmäl dig genom att maila till goteborg.fastigheter@stena.com senast måndagen den 14 november.

Vi kommer att vara i en lokal i ditt område, adressen meddelas efter att du anmält dig.

Välkommen!

Har du idéer men kan inte delta?
Maila oss dina tankar på goteborg.fastigheter@stena.com

Workshop: Hur vill vi bo i framtiden?